Over ons

DSC_0711

Wij zijn Gerrit en Marion van Kruistum. Sinds november 2013 doen wij vrijwillgerswerk bij Krusada op Bonaire. Onze kinderen Andre en Bianca zijn in Wekerom blijven wonen en Petra, Rick en Thamar zijn met ons mee gegaan. Thamar is thuis bij één van ons. Rick gaat naar basisschool Aquamarijn. Petra gaat naar het VWO op de SG Bonaire. Bianca zit op de EH in Amersfoort. Andre werkt. Marion ondersteunt op de Walk-In de groepsleiding en administratie bij hun werkzaamheden. Gerrit is aan de slag als werkbegeleider van de mannen.

Wij zijn bereikbaar via gerrit@famvankruistum.nl  of 085-0021235.

3 Reacties op Over ons

 • Henk van Hierden schreef:

  Velen denken er niets aan,en anderen wel, maar weinigen doen het echt,
  Gerrit en Marion wel,ik heb er bewondering voor en wens ze Gods zegen.

 • Beste Gerrit,

  Anderhalf geleden hebben wij samen het kunstwerk De Zaaier ( Marcus 13) gered toen de oude School met de Bijbel werd gesloopt.
  Jullie hadden het grote Mozaiektableau behoedzaam voor ons voorbereid. Vervolgens ging het op transport naar onze werkplaats in Lunteren. Nadat we het daar hadden gerestaureerd, is het door ons herplaatst in het Kulturhus. De Zaaier heeft bij jullie zeker het werk gedaan. Wat een gelovige stap samen met je vrouw! Veel heil en zegen toegewenst in jullie nieuwe werk. Martinus van Milt

 • Jan Scheen schreef:

  Hoi Gerrit wat is je @ adres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *